donderdag 24 november 2011

Muts nummer zevenenzeventig!Vroeger was er een mopje dat ging zo:"wat gebeurt er als je een kangoeroe kruist met een beer?" Nou, dan krijg je een bontjas met steekzakken! En als je wol kruist met katoen? Nou dan krijg je dit effect. Een simpele muts, gebreid in banen van wol en katoen, en de rest gaat vanzelf.

3 opmerkingen:

 1. Wel een hele leuke zo, lekker stoer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend gave muts deze! De vorm is tenminste niet zo'n eivorm, die je meestal ziet. Met mijn ronde koppie ziet dat er nl niet uit...! Ben zelf ook bezig met het breien van een muts, valt niet mee (zonder patroon), en het lijkt eerlijk gezegd nog nergens op :) Maar ik ga stug door... Leuk om hier inspiratie te vinden, leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marieke en lupineke, bedankt voor jullie reactie! Doordat ik de mutsen veelal zonder patroon maak, komt er weleens een kassakraker tevoorschijn! Een muts die zo goed in zijn vel zit, dat iedereen dit model wil hebben. Maar ik heb daar dan geen patroon van, en hoe ging het dan ook alweer?
  Lupineke, ik zou eens op Drops Design kijken, gratis patronen kun je daar downloaden, veel succes! En kom je er niet uit? Mail me dan even!

  BeantwoordenVerwijderen